onsdag 11. mai 2016

Comeback

Hallois!

Jeg som hadde planer om å steppe opp bloggingen, også ble det visst stille i en måned. Fristet ikke stort å blogge med den ene hånden, og det var heller ikke stort mye å blogge om. Den siste måneden har gått til rullesykling inne, vikarjobbing på barneskolen, og ja, egentlig ganske uinteressante ting å lese om. Nå er gipsen vekk, og været er on point, og jeg har hatt to dager fri fra vikarjobbingen. Så jeg klager absolutt ikke og ligger for øyeblikket og slikker sol (slikker is) mens jeg lader opp til Kalas-cupen i kveld. Ganske kul fact (ikke så fun) , det er 10 år siden jeg syklet min første dahetende Scott-cup på Skullerud, og i kveld braker det løs igjen. Er visst ny arena, men blir sikkert bra det og. Hånden min er ikke helt super enda, men det føles bedre og bedre for hver dag som går, og det er nå 5 dager siden jeg fikk av gipsen. Prøvde meg i terrenget allerede på søndag. Det gikk sakte nedover for å si det sånn, men allerede på mandag gjorde det bare halvparten så vondt. I dag er det også 5 uker siden jeg brakk hånden, så det er jo en fin måte å feire det på.
Denne vifta var min beste venn i april!

Livet er bra om dagen, og jeg skjønner ikke hvorfor vi hele tiden må komplisere det så mye. Mulig det bare er været, men jeg skal takle en regnværsdag om den måtte komme snart og. Ikke ment metaforisk egentlig. Uansett passet det meg fint at været ble som det ble akkurat i det jeg fikk av meg gipsen. Har ikke vært såå ille å sykle inne når det har snødd og vært kaldt ute store deler av tiden uansett. Treningen på rulla ble litt hard for motivasjonen mot slutten, men jeg holdt det greit gående, og formen er vel omtrent som den var før jeg brakk hånden. Håper litt bedre."Cast away"

EM gikk jeg glipp av, men bruker det som motivasjon. Jeg har hatt en bra helg uansett. Løpt en etappe på Holmenkollstafetten har jeg og. Den korteste. Veide opp med å ha den "lengste"outfiten. Altså heldekkende. Lang tights, og langarmet genser. Svart for å toppe det hele. Og for dere som var utenfor huset i helgen, så vet dere kanskje at det egentlig var kort-kort vær...Overlevde jeg da. 5 timer var jeg på den stadion på Bislett. Ikke solbrent i hvert fall :)

Lørdag kveld gikk til grilling i Frognerparken. Har lyst til å grille i Frognerparken hver dag i hele sommer. Enough said. På søndag hadde jeg årets hittil beste tur til Kikut. Våget meg ut med korte ben for første gang i Norge i år, og angret fort på at jeg hadde langermet trøye og vest. Bollene på Kikut smaker like godt om "sommeren" som om vinteren, og selskapet var upåklagelig.

Jada, deilig å få av gips


Noen andre som har gode boller er Brødbakerne på Gjelleråsen fant jeg ut i går. Første gang jeg var der, men ikke siste. Skal prøve å begrense meg litt og ikke legge langturene innom der for ofte. (ikke sponset innlegg(dessverre))


See u later alligator, nå stikker jeg på sykkelritt!!

Xoxo

MaritIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar